Blog del juvenil A de UFB JABAC I TERRASSA

martes, 9 de octubre de 2012

CRONICA J.3 POR CERDANYOLA V.FC

Remuntada i primers tres punts del Juvenil a la categoria Preferent.

El Juvenil A aixeca un 2-0 en contra i acaba guanyant el partit i aconseguint la seva primera victòria de la temporada, al camp del Jabac Terrassa.

A la tercera ve la vençuda. Després de dues derrotes consecutives, la darrera amb golejada del Mollerussa (1-5), el Juvenil A del Cerdanyola Futbol Club ha aconseguit els tres primers punts aquest cap de setmana en la seva visita al Jabac Terrassa. El partit no va començar massa bé pels verd i blancs, que al minut 21 ja perdien per dos gols a zero a causa de dos errares en defensa.

Tot i això, i com ens tenen acostumats, els nois del Cerdanyola FC no van abaixar el cap i van treure el seu millor joc per intentar remuntar el marcador. Fruit de l’esforç, al minut 26 va arribar el primer gol dels verd i blancs, obra d’Andrés. Un gol que donava llum i esperança al conjunt entrenat per Erec Irisarri.

Abans del descans, el Juvenil del Cerdanyola ja es podia haver posat per davant al marcador, però la sort no va córrer de la seva banda i van marxar a vestidors amb el 2-1 en contra.

A la segona part, el Cerdanyola FC va sortir més concentrat. I al minut 70 de joc va arribar la recompensa, amb el gol de Quim que significava l’empat (2-2). La set de victòria i l’esforç col.lectiu es van sumar amb la inferioritat númerica del Jabac (que va acabar amb deu per l’expulsió de Cándido per doble groga) i van donar bons resultats pel conjunt del Cerdanyola. A falta d’un minut per finalitzar el matx, i després d’una jugada d’estratègia en defensa, Joseph va aprofitar el contraatac per desequilibrar el marcador a favor dels verd i blancs (2-3). Victòria final i primers tres punts a Preferent. “Hem sortit amb molt bon sabor de boca perquè ens feia falta la victòria. L’equip està entrenant molt bé i s’està esforçant molt. A més, aquests jugadors no abaixen mai el cap. Estem molt contents per la victòria”, declara Erec Irisarri, entrenador del Juvenil.