Blog del juvenil A de UFB JABAC I TERRASSA

Blog del juvenil A de UFB JABAC I TERRASSA

miércoles, 10 de octubre de 2012

Sancions imposades per Comitè de Competició en la reunió del dia 10-10-2012


PREFERENT JUVENILS,  GRUP 3Jornada: 3 (07/10/2012) 
EquipNomTipus LlicArticleMotiu Sanció
  BORDETA DE LLEIDA, U.E.  ZAIDIN FARRAN, EDGAR J  336 Un partit de suspensió per la seva expulsió al rebre dues amonestacions. (1 partit)
  SEGRE, AT.  GRIGORE TARCA, DANUT J  336 Un partit de suspensió per la seva expulsió al rebre dues amonestacions. (1 partit)
  GIMNASTIC MANRESA, C.  FERNANDEZ TORRES, ERIC J  338h Un partit de suspensió per comportar-se de manera violenta arran del joc. (1 partit)
  UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  GAMISANS FONT, MARC J  336 Un partit de suspensió per la seva expulsió al rebre dues amonestacions. (1 partit)
  UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  BAZURTO CASTRO, OLIVER J  336 Un partit de suspensió per la seva expulsió al rebre dues amonestacions. (1 partit)
  UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  LOPEZ ARCOS, LLUIS J  338c,338b Tres partits de suspensió per adreçar-se als àrbitres o autoritats esportives en termes o en actituds injurioses o de menyspreu. (3 partits)
  UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  LIGERO ESCUDERO, ALEX J  338c,338c Tres partits de suspensió per adreçar-se als àrbitres o autoritats esportives en termes o en actituds injurioses o de menyspreu. (3 partits)
  UNIO F. BASE JABAC I TERRASSA  MARCOS TORRES, CANDIDO J  338c,338c Tres partits de suspensió per adreçar-se als àrbitres o autoritats esportives en termes o en actituds injurioses o de menyspreu. (3 partits)

No hay comentarios:

Publicar un comentario