Blog del juvenil A de UFB JABAC I TERRASSA

Blog del juvenil A de UFB JABAC I TERRASSA

jueves, 17 de enero de 2013

Sancions imposades per Comitè de Competició en la reunió del dia 16-01-2013

REFERENT JUVENIL,  GRUP 3Jornada: 14 (13/01/2013) 
EquipNomTipus LlicArticleMotiu Sanció
  DAMM, C.F.  KYEREME, ALEX J  336  Un partit de suspensió per la seva expulsió al rebre dues amonestacions. (1 partit)
  RUBI, U.E.  GARCIA RODRIGUEZ, IVAN J  338i,336   Tres partits de suspensió pel fet de causar danys de caràcter lleu en les instal.lacions esportives; per doble amonestació. (3 partits)
  RUBI, U.E.  MARTÍ CIFUENTES CORVILLO Entrenadores  338f   Un partit de suspensió per protestar de forma ostensible o insistent a l´àrbitre o als jutges de línia. (1 partit)
  ANDORRA, F.C.  VALLS LLARAS, LLUIS D  338f   Un partit de suspensió per protestar de forma ostensible o insistent a l´àrbitre o als jutges de línia. (1 partit)
  MOLLERUSSA C.F.J.  SANS RIBAS, SERGI J  337   Un partit de suspensió per la seva expulsió del terreny de joc amb targeta vermella directa. (1 partit)
  MOLLERUSSA C.F.J.  NOGUERA DOMENJO, OVIDI J  338h  Dos partits de suspensió per comportar-se de manera violenta arran del joc. (2 partits)
  ESCOLA F.TARREGA, C.E.  OLIVERES PANTOJO, JORDI E  338f   Un partit de suspensió per protestar de forma ostensible o insistent a l´àrbitre o als jutges de línia. (1 partit)
  ESCOLA F.TARREGA, C.E.  LLOBERA RIUS, JORDI J  338h   Un partit de suspensió per comportar-se de manera violenta arran del joc. (1 partit)
  SABADELL F.C., C.E.  MILLAN ESTRADA, JOSE ANTONIO J  338h  Un partit de suspensió per comportar-se de manera violenta arran del joc. (1 partit)
  GIMNASTIC MANRESA, C.  COMBELLE CANELLAS, ROGER J  338b   Un partit de suspensió per insultar, ofendre, amenaçar o provocar a un altre.  (1 partit)
  SANT JUST AT. F. C.
No pot estimar-se la pretensió formulada pel club At. Sant Just ja que el contingut de l'acta arbitral gaudeix de presumpció de veracitat i no s'aporta cap prova que permeti desvirtuar-lo.
  SANT JUST AT. F. C.  PALACIOS CORRAL, ALEX J  338c,336   Dos partits de suspensió per adreçar-se als àrbitres o autoritats esportives en termes o en actituds injurioses o de menyspreu. (2 partits)
  SANT JUST AT. F. C.  LACIMA LIGERO, PEP J  338c   Un partit de suspensió per adreçar-se als àrbitres o autoritats esportives en termes o en actituds injurioses o de menyspreu. (1 partit)

No hay comentarios:

Publicar un comentario